Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΟΝΑΤΣ ΕΞΠΡΕΣ




ΥΛΙΚΑ
- 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
-2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ
-2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
-125 ΓΡ ΒΙΤΑΜ Η ΛΑΔΙ
- 750 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλυουμε την μαγια στο χλιαρο γαλα και προσθετουμε σιγα σιγα ολα τα αλλα υλικα οταν ετοιμασουμε την ζυμη ανοιγουμε με πλαστη παχυ φυλλο κοβουμε με ενα ποτηρι και για τρυπα στην μεση κοβουμε με καπακι απο μπουκαλι νερου.
Βαζουμε τα ντονατσ σε ταψι με λαδοκολλα και τα βαχουμε στον φουρνο στους 60 βαθμους για 5 λεπτα .
Τα βγαζουμε απο τον φουρνο και τα τηγανιζουμε σε καυτο λαδι .
Οταν κρυωσουν λιγο τα βουταμε στην ζαχαρη η περιχυνουμε με σοκολατα απο πανω γαλακτος κουβερτουρα η ασπρη με τρουφα οτι αρεσει στον καθεναν, εγω εβαλα γαλακτος και λιγη κουβερτουρα.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...