Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΡΕΒΥΘΙΑ




ΥΛΙΚΑ
-500 γρ ρεβυθια
-1 μεγαλο κρεμμυδι
-1 φλυτζανι ελαιολαδο
-αλατι
- πιπερι
1 κουταλια αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βαζουμε να μουλιασουν απο το βραδυ σε μια κατσαρολα με χλιαρο νερο και μια κουταλια αλευρι την οποια διαλυουμε στο νερο.
Πλενουμε καλα τα ρεβυθια και τα βαζουμε στην κατσαρολα με νερο οταν παρουν βραση ξαφριζουμε εως ωτου σταματησει ο αφρος προσθετουμε το κρεμμυδι ψιλοκομμενο και το πιπερι το αλατι το βαζουμε προς το τελος για να βρασουν.
Εαν χρειαστεί νερο ενδιαμεσα βαζουμε μονο ζεστο.
Βραζουμε μεχρι να χυλωσουν.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...