Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ




ΥΛΙΚΑ
- 1 ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
- 3-4 ΜΙΚΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ 
- 1 ΠΑΤΑΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
-1,5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
-2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα φασολακια , ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι και της ντοματες,πλενουμε και τα κολοκυθακια εαν βαλουμε πατατα την καθαριζουμε και την κοβουμε σε μικρα κομματια.
Ριχνουμε ελαιολαδο στην κατσαρολα και το κρεμμυδι και τον ψιλοκομμενο μαιντανο μολις αρχισει να καιει ριχνουμε και τα φασολακια μς τα κολοκυθια και την πατατα εαν βαλουμε.
Αφηνω να τσιγαριστουν για 5-6 λεπτα και ριχνω της ντοματες το αλατι και το πιπερι.
Σε αφηνω για 3 λεπτα και προσθετω νερο εαν το κανετε στην χυτρα θελει περιπου 15-20 λεπτα αναλογα την χυτρα μπορει και λιγότερο.Εαν το κανετε στην κατσαρολα θα το καρφωσετε με πιρουνι να δειτε εαν εγινε και θα χρειαστεί να προσθεσετε ενδιαμεσα νερο.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...