Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ





ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ
- 1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣΟ ΣΕΛΙΝΟ
- 500 ΚΙΛΟ ΠΡΑΣΑ
-2 ΑΥΓΑ
-1 ΛΕΜΟΝΙ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
.- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε το κρεας να φυγει ο αφρος που βγαινει στην αρχη επειτα πλενουμε το κρεας.
Κοβουμε τα πρασα σε κομματακια περιπου 5 εκατοστων και το σελινο σε μεγαλα κομματια.
Ριχνουμε το ελαιολαδο στην κατσαρολα ( εγω το φτιαχνω στην χυτρα) βαζω το κρεας να σωταριστει μαζι με τα πρασα προσθετω και το σελινο το αλατι ρο πιπερι και νερο να τα σκεπασει.
Εαν δεν το κανετε στην χυτρα βαλτε αργοτερα το σελινο και προσθεστε νερο οταν χρειάζεται.
Εγω το βραζω περιπου ενα τεταρτο στην χυτρα στην κατσαρολα τσιμπιστε με το πιρουνι το κρεας για να ειστε σιγουροι.
Αφηνω μπολικο ζουμι οταν βρασει βγαζω λιγο ζουμι σε μια σουπιεριτσα χτυπαω τα αυγα πολυ καλα εχω στιψει και το λεμονι και προσθετω εναλλαξ στα αυγα ζουμι και λεμονι τελος το ριχνω στην κατσαρολα ανακινω και την αποσυρω απο το ματι.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...