Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ





ΥΛΙΚΑ
- 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΝΤΙΚΙ
-2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-1 ΓΑΡΥΦΑΛΟ
- ΜΙΣΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
- 1/5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε το κρεας και το βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο να σκεπαστη το κρεας το βαζουμε να βρασει το αφηνουμε για 10 λεπτα περιπου.
Το βγαζουμε και το πλενουμε καλα.
Στην χυτρα ριχνω τα κρεμμυδια κομμενα στον τριφτη στο ψιλο το γαρυφαλο την κανελα και το ελαιολαδο μολις αρχισουν να τσιγαριζονται προσθετω το κρεας και το γυριζω να τσιγαριστει απο ολες της πλευρες να το θωρακισουμε να βγει ζουμερο και μαλακο κατοπιν ριχνουμε την σαλτσα το αλατι και το πιπερι το νερο σκεπαζει το κρεας κλεινω το καπακι και βραζω για 40 περιπου λεπτα αναλογα την χυτρα σας, σε συμβατικη κατσαρολα καρφωνεται το κρεας και βλεπεται εαν εβρασε η αν εδεσε η σαλτσα εαν δεν εχει δεσει βραστε λιγο ακομη αν και τα κρεμμυδια θα χυλωσουν την σαλτσα.
Μπορειται να συνοδεψετε το κρεας με τηγανητες πατατες η ρυζι οποια επιλογη και να κανετε ολοι θα μεινουν ευχαριστημενοι!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...