Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ





ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΙΑ
-2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
-1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
-1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
-1 ΜΙΚΡΟ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
-ΜΙΣΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΦΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τριβουμε το κρεμυδι στον τριφτη και το ριχνουμε στην κατσαρολα βαζουμε καιτο αλλο κρεμυδι καθαρισμενο αλλα οχι κομμενο,
ριχνουμε και μια σκελιδα σκορδο.
Αναβουμε το ματι και ριχνουμε και το κοτοπουλο να τσιγαριστει εχουμε τριψει της ντοματες στον τριφτη και αφου τσιγαριστει και απο της δυο πλευρες το κοτοπουλο ριχνουμε της ντοματες το φυλλο δαφνης την κανελλα το αλατι και το πιπερι υστερα απο λιγο βαζουμε και τον πελτε με νερο και το αφηνουνουμε να σιγοβρασει για μια ωρα περιπου.
Προσθετουμε και νερο ενδιαμεσα εαν χρειαστει,αφηνουμε την σαλτσα να δεσει.
tips'Σερβιρουμε με ασπρο μακαρονι η τηγανητες πατατες η ρυζι.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...