Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ




ΥΛΙΚΑ
-500 ΓΡ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
-2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
-5 ΚΑΡΟΤΑ
-1 ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΙΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
-1/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
-ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
-1 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από την προηγούμενη ημέρα έχουμε βάλει τους γίγαντες σε ένα μπολ με μπόλικο νερό για να μουλιάσουν. Την επόμενη μέρα τους βγάζουμε από το μπολ τους σουρώνουμε και τους βράζουμε σε χύτρα με το ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο και το λαδι για μιση ωρα περιπου,
Στη χύτρα που βράσαμε τους γίγαντες ρίχνουμε τα καρότα, το σέλινο, την ντομάτα, το ελαιόλαδο, , αλάτι-πιπέρι,τους κύβους νερό και τον πελτε ντοματας και βραζουμε για μιση ωρα ακομα.
Κοβουμε σε ροδελες τα λουκανικα και τα τηγανιζουμε με ελαιολαδο.
Οταν βγαλουμε τους γιγαντες απο την χυτρα τους βαζουμε σε ενα βαθυ ταψι σε προθερμασμενο φουρνο και προσθετουμε και τα λουκανικα απο πανω ψηνουμε για περιπου μιση ωρα να δεσει η σαλτσα.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...