Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

TO ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
-1.5 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
-2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
-ΡΙΓΑΝΗ
-ΑΛΑΤΙ
-ΜΙX ΠΙΠΕΡΙΑ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-ΛΑΔΟΚΚΟΛΑ
-2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απο το βραδυ βαζουμε το κοτοπουλο σε μια λεκανη και ριχνουμε λιγο ελαιολαδο τα πιπερια ριγανη και τριβουμε στον τριφτη την μια σκελιδα σκορδο και με τα χερια μασ τα αλειφουμε πανω στο κοτοπουλο.
Την αλλη μερα σε μια γαστρα βαζουμε σταυρωτα πολυ λαδοκκολα για να φτασει να τυλιξουμε το κοτοπουλο με της πατατες.
Κοβουμε της πατατες σε οτι σχημα μαςς αρεσει της βαζουμε στην λαδοκολα και ριχνουμε αλατι πιπερι ριγανη τριβουμε στον τριφτη μια σκελιδα σκορδο βαζουμε και λιγο mix πιπεριων ελαιολαδο οσο θελετε και στιβουμε τα λεμονια και ανακατευουμε με τα χερια μετα βαζουμε και το κοτοπουλο μεσα το οποιο εχει μαριναρισει ολο το βραδυ,ριχνεται και 2 μικρα φλιτζανια νερο και κλεινεται την λαδοκκολα καλα και ψηνεται αναλογα με τα κιλα του κοτοπουλου δηλ ανατο κοτοπουλο ειναι 2 κιλα 2 ωρες στους 220 βαθμους
Προς το τελος το ανοιγεται να παρει χρωμα,θα μυρισει ολο το σπιτι και θα ειναι το πιο νοστιμο κοτοπουλο που θα εχετε φαει!!!!!!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...