Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

ΣΤΡΥΦΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ




ΥΛΙΚΑ
-1/2 ΦΕΤΑ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 6 ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ(μπορειτε να αγορασεται)
-1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
-150 ΓΡ ΜΥΖΥΘΡΑ
-150 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλειφουμε το ταψι με ελαιολαδο,απλωνουμε το φυλλο σε ενα τραπεζι ριχνουμε λιγο ελαιολαδο και με ενα πινελο το αλειφουμε παντου.
Υστερα ετοιμαζουμε την γεμιση πταμε το τυρι με ενα μεγαλο πηρουνι ριχνουμε ψιλοκομμενη την πιπερια την μυζυθρα και το γιαουρτι και ανακατευουμε ριχνουμε γυρο γυρο στο φυλλο μεχρι την μεση οχι παρα πολυ και μετα την τυλιγουμε την κανουμε σαλιγκαρι και την βαζουμε στην μεση του ταψιου το ιδιο κανουμε με ολα τα φυλλα ,στο τελος ριχνουμε λιγο ελαιολαδο απο πανω .
Την ψηνουμε στους 220 βαθμους για μια ωρα.λιγο πρωτου γινει την βγαζουμε και ραντιζουμε με λιγο νερο να μαλακωσει και την ξαναβαζουμε μεσα!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...