Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ



ΥΛΙΚΑ
2 ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΔΙΑ
-2 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΤΕΡΑ
-1 ΣΚΕΠΗ Η ΜΠΟΛΙΑ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καταρχήν, πρέπει να γνωρίζουμε από πριν ό,τι το κοκορέτσι χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί. Δεν είναι τόσο το πλύσιμο των αντέρων και το πέρασμα της συκωταριάς στη σούβλα, όσο το γεγονός ότι χρειάζεται να το ετοιμάσουμε από την προηγούμενη ημέρα για να στραγγίζει το βράδυ πριν το ψήσουμε...
Πλένουμε καλά τις συκωταριές και τα γλυκάδια και τα κόβουμε σε χοντροκομμένα κομμάτια.
Μόλις είμαστε έτοιμοι, περνάμε στη σούβλα τα γλυκάδια και τα συκώτια ,της καρδιες εναλλάξ,και την μπολια.
Έπειτα, δένουμε το μία αντεριά στο άκρο της σούβλας και την πλέκουμε σταυρώνοντας κατά μήκος του κοκορετσιού μέχρι να δούμε ότι δημιουργείται ένα παχύ αλλά σταθερό στρώμα. Στη συνέχεια, πλέκουμε οριζόντια και δένουμε στο άλλο άκρο.
Τελειώσαμε! Αφήνουμε το κοκορέτσι με τη σούβλα όρθια όλο το βράδυ να στραγγίξει όλα τα νερά.
Καλη σας ορεξη φιλοι μου και καλο σας Πασχα!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...