Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΚΡΟΥΑΣΑΝΚΙΑ -ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ -ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ



ΥΛΙΚΑ
-1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ

-1 ΜΑΓΙΑ
-1 ΑΥΓΟ
-1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- ΑΛΕΥΡΙ
-Η ΤΥΡΙ -Η ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ-Η ΦΕΤΑ-Η ΜΕΡΕΝΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενα ποτηρι χλιαρο γαλα στο οποιο διαλυουμε την μαγια ,τα βαζουμε σε ενα μπολ και προσθετουμε ενα αυγο, το σποτελαιο,την ζαχατη το αλατι και αλευρι οσο παρει. Η ζυμη να ναι μαλακη για να βγουν αφρατα.
Αφηνουμε τη ζυμη να ξεκουραστει,και την χωριζουμε σε 5 μπαλακια.
Ανοιγουμε σε κυκλο και χωριζουμε σε 8 τριγωνα,Γεμιση οτι θελετε Εγω συνηθως βαζω λουκανικο ή φετα με λιγο αυγο κ πιπερακι.
Τυλιγουμε και απο πανω αλειφουμε με αυγο. Ψηνουμε στους 200 βαθμους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ιδιαιτερα την Katerina Kiriazidou για την υπεροχη συνταγη
που μοιραστηκε μαζι μας!!!!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...